lørdag 11. juli 2009

Førsteinntrykk Bryggen Asian Cooking

I lokalene til den gamle gourmetrestauranten Bryggen på Bakklandet har det endelig kommet noe som fungerer. Bryggen Asian Cooking. Faktisk har vi ikke prøvd sushien her sammen ennå(!), men det vil nok skje snart.
Her serveres ikke bare sushi, men i denne bloggen er vi nokså enspora, så vi holder oss til sushien.
En av oss var innom på jobbmiddag, og førsteinntrykket var godt. Proffe servitører, delikat og god sushi og flotte lokaler. Liker også lyset på toalettet(det er utrolig hva som kan tippe vektskåla i riktig retning for sushibloggere;-)).
Når det er sagt, det skulle kanskje bare mangle. Dette er litt mer high class, og det gjenspeiles i prisene, som jevnt over er noe høyere enn på Kyoto og Sushi Bar. Og sushiprisene i Trondheim er jo en historie for seg selv, men det skal vi komme tilbake til ved en annen anledning.
Det ryktes at man har ekte japansk sushikokk på stedet, men det kan vi ikke bekrefte. Noen som vet noe eller er helt uenige med vår foreløpige konklusjon? Bruk kommentarfeltet.

7 kommentarer:

  1. Bare lurer på om stedet dere snakker om er det samme som er nevnt i denne saken? http://www.adressa.no/nyheter/trondheim/article1348542.ece

    SvarSlett
  2. Nei, Moon Asian Cooking er noe annet. Har ikke prøvd det stedet, og man blir jo kanskje ikke så frista heller? Bare et skikkelig smil i smilefjestesten er godt nok. Sjekk den komplette lista her: http://bit.ly/IDxDd

    SvarSlett
  3. Har spist sushi på Bryggen Asian Cooking og synes dette var en opplevelse på veldig høyt nivå! Fantastisk kingfish og lekkert presentert.

    SvarSlett
  4. Spennende. Vi gleder oss til å teste stedet sammen. Takk for kommentaren din:-)

    SvarSlett
  5. Har spist på Moon Asian Cooking også, den er veldig bra!!Billigere og god mat enn Bryggen syns jeg. Det er verdt å prøve der

    SvarSlett
  6. Skal ta med kjæresten min dit på mandagen og det er første gangen jeg smaker sushi, sverget på at jeg aldri skulle prøve det, men nå er bordet bestilt å jeg skal hoppe i det. og jeg håper hun blir fornøyd med opplevelsen og at maten smaker bra. :)

    SvarSlett
  7. Lykke til med sushi-debuten sammen med kjæresten! Husk at det kan ta et par ganger før man er blitt vant med smaken og konseptet, men fra da skyter det ofte fart... Flott om du vil dele din førstegangsopplevelse med sushibloggen etterpå. Kos dere masse!

    SvarSlett

 
Blogglisten