fredag 12. februar 2010

Franske sushifristelser






Sushibloggen har vært i Paris. Der fikk vi anbefalt en fantastisk sushiplass kalt "Fujita" (Adresse 41 Rue St-Roch), og den innfridde! Edamamebønnene som vi fikk servert som snacks før måltidet var utrolig gode, og dette tar vi gjerne imot på trønderske sushirestauranter!
Det som var kult med knøttlille "Fujita" er at den er veldig autentisk, og de har visstnok holdt på i flere årtier. Siden vi hadde reservasjon, fikk vi det beste bordet, og dette var det eneste med plass til flere enn to-tre stykker. Dette er ikke stedet for store selskaper, og er et typisk sted vi aldri ville funnet som vanlige turister. Heldigvis hadde vi fått insidertips, og hadde med en person som var flytende i fransk og som hadde spist her før.
Blogg 1 fikk servert en moriawase i toppklasse med akkurat passelig store biter. Blogg 2 bega seg ut i ukjent farvann, og fikk en boks med veldig store biter der prinsippet var "gjør det selv"(se øverste bilde). - Litt slitsomt, sa blogg 2, som dessuten synes blekkspruten var litt i overkant.


Deilige edamamebønner er perfekt før sushi...

 
Blogglisten