søndag 19. juli 2009

Moriawase for alle penga


Slik ser take away-menyen på Bryggen Asian Cooking ut.

Etter det nylig avlagte besøket hos Bryggen Asian Cooking på Bakklandet, kjører vi en liten sammenligning av Moriawase-prisene i byen. En Moriawase består som regel av 10 biter nigiri sushi og 6 biter maki, og pr nå er det faktisk Sushi Bar som er dyrest, med sine 239 kroner! Bryggen Asian Cooking er en god nummer to på lista med 235 kroner, mens man på Kyoto får en Sushi hovedrett, som de kaller det der, (10 biter sushi og 8 biter maki) til 181 kroner (med forbehold om at prisen kan ha endret seg). Alle tre plassene tilbyr take away.

Men både smak, konsistens, dandering og miljø må selvsagt taes med i betraktninga, og etter vår mening er nok de dyreste også de beste. Bryggen er dessuten eneste sted som byr på en gratis liten forrett med diverse rå grønnsaker man kan nippe til mens man venter på herlighetene:-)
Hva synes du? Bruk kommentarfeltet, eller send oss mail: trondheimmoriawase@gmail.com

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

 
Blogglisten