søndag 19. juli 2009

Mmmm, dette var saker!

Beklager at vi ikke har fått skrevet dette før nå, men vi har altså endelig innviet Bryggen asian cooking i fellesskap.
Restauranten innfrir så til de grader, i alle fall for oss som har Trondheim som vanligste referansegrunnlag.
Her kan man velge og vrake (lakseskinn, sjøkreps, gåselever, østers, kråkebollerogn, kongekrabbe osv osv osv tilgjengelig for dem som vil prøve noe litt annerledes), men man må selvsagt godt opp i pris for å prøve disse tingene.
Vi gikk begge for sammensatte menyer (dog ikke samme meny), og prisen var ikke så ille som frykta. Blogg 1 valgte Sushi Moriawase til 235 og Blogg 2 valgte Sushi & Sashimi til 265. Det var MYE mat og vakkert presentert. Likte spesielt tang- og rognutvalget, samt kamskjell på limeskive (f.eks). Man fikk ikke følelsen av at man hadde valgt "budgetvarianten" når man så på presentasjon og utvalg. Konsistensen på fisken (mmm, smelt!), mengden ris, størrelsen på bitene og ikke minst tangen var super. Mengden må ha vært generøs, for Blogg 2 klarte ikke spise opp. Det er uvanlig.
Denne gangen tok vi vin til maten, og da ble det ikke spesielt rimelig. Neste gang må vi gi teen en sjanse. Vi tar det for gitt at sushiplasser i denne kategorien tilbyr ubegrensa påfyll av fantastisk grønn te.
Denne plassen har visst helt nylig begynt med hardcore sushi. To sushikokker så ut til å ha en rolig kveld i baren, men de visste i alle fall hva de gjorde. Ingen av dem så asiatiske ut, men de kunne faget. Topp!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

 
Blogglisten