lørdag 3. oktober 2009

Hvem har best sushi i Trondheim?

Vi skriver 3. oktober 2009 og denne måneden er minst like bra for sushiopplevelser som de elleve andre.
Og kanskje er det også tid for ydmykhet?
Vi er i alle fall åpne for at vi ikke alltid har rett. Ja, det høres utrolig ut. Men faktisk! Vi har tidligere rangert Bryggen på topp, foran Sushi Bar og Kyoto, og de siste besøkene våre har ikke rokka ved vår rangering, men ikke alle i vår krets er enige med oss.
Noen sier at Kyoto har "skjerpa seg" og at de har passert Sushi Bar, med større biter.
Dette kan vi ennå ikke bekrefte ved selvsyn.
Men folkens, gi oss din mening og din anmeldelse i kommentarfeltet!

God sushioktober!

2 kommentarer:

  1. Flott Blogg!

    Men jeg skjønner ikke helt at dere hyller Sushi stedene som oppererer med store biter...? Små lekre sushi biter både ser bedre ut, og oppleves mye bedre.Sushi laget med kjærlighet er jo små delikate biter! Dessuten er jo bitene ment for å få plass i munnen i et tygg, Kyotos fileer må man jo bruke kniv og gaffel på...

    Ellers, flott blogg!

    SvarSlett
  2. Vi tar selvkritikk og legger oss flate! Sushibiter KAN bli for store, det fikk blogg 2 erfare i Frankrike da hun måtte lage dem selv (se nytt innlegg). Ikke alltid like enkelt. Vi var kanskje litt for opptatt av "mye for penga"-prinsippet. Nå er det imidlertid nye signaler som tyder på at Kyoto klatrer på Trondheimsrankingen. Ny og veldig serviceminded servitør gjør Kyotoopplevelsen super! Mer om fyren med bakoverkjemmet hår får du snart her på bloggen.

    SvarSlett

 
Blogglisten